Alapítványunk felnőttképzéssel, szociális és mentálhigiénés projektekkel foglalkozik.

Meglehetősen széleskörű tréningpalettánk résztvevői a legkülönbözőbb társadalmi csoportokból kerülnek ki: hátrányos helyzetűektől államtitkárig mindenkit tanítottunk már. Dolgoztunk multival, önkormányzattal, kkv-val, jelenleg éppen egyházi projektben veszünk részt.

w Laci

Borbély László
kurátor

Fő tevékenysége az információ-szervezés, szervezetépítés, folyamatszervezés, projektmenedzsment, valamint kiadói és szerkesztői feladatok.
Egykor 16 évig televíziós műsorkészítőként dolgozott, majd több helyi és sportszakmai újság tulajdonosa, kiadója és szerkesztője volt. Civilben társadalmi szervezetek – köztük egyesület, alapítvány és országos szövetség – vezetője. Több éven keresztül a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Sporttudományi Társaság tagja is volt.
Erőssége a szervezés, a kommunikáció és a menedzsment, így lett az alapítvány kurátora.

w Andi

Medveczky Andrea
szakmai vezető

Konduktor, pedagógus, szociális-mentálhigiénés szakember, adósságrendezési tanácsadó, tréner, coach. Ezen felül tehetséggondozási szakértő, felnőttképzési intézményszakértő és felnőttképzési programszakértő – oktatási és egészségügyi szakterületen.
Hátralékrendezési módszerével az egyik közismert magyar közüzemi szolgáltató 2013-ben elnyerte az Európa CSR Díj 1. helyezését. Önkormányzati, alapítványi, kkv és nagyvállalati környezetben tapasztalatokkal rendelkezik.